Malzemeler
1/2 kg. Ispanak
3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Baş Soğan
2 Paket Tavuk Suyu
1 Çorba Kaşığı
Limon Suyu
3 Yumurta
Tuz, Karabiber, Su
Yemeğin Tarifi
Soğanları rendeleyerek yağda kavurun. Yıkayıp temizlediğiniz
ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun. lspanakları
soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun.
Et
suyu bulyonunu ayrı bir tencerede az su ile eriterek kaynatın.
Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın.
Pişen
ıspanakları bir çatal yardımıyla püre haline getirin. Suyla
karıştırarak tencereye alın. 3 yumurtanın sarılarını ayırarak limon
suyu ile çırpın tencereye ilave edin. Devamlı karıştırın. Ateşten
aldıktan sonra bekletmeden servis yapın.