.talk4her

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.talk4her

müzik dinle klip izle indir resim google yetkinforum video download youtube islamiyet ilahi


    Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)

    AsiRuH
    AsiRuH
    yönetici
    yönetici


    Erkek
    mesaj sayısı : 9861
    Yaş : 36
    İş/meslek : xxxxx
    Kayıt tarihi : 27/09/08

    Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Empty Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)

    Mesaj  AsiRuH Perş. Kas. 13, 2008 11:35 pm

    Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Ymk_37
    Malzemeler
    1 kg. kuşbaşı kuzu eti
    30 adet arpacık soğanı
    3 çorba kaşığı tereyağı
    2 adet orta boy domates
    2 adet havuç
    250 gr. sultani
    bezelye
    Tuz, karabiber
    Kırmızı pul biber
    1/2 demet dereotu



    Yemeğin Tarifi

    Eti yıkayıp bir tencereye koyun. Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun.
    Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin. Tencerenin kapağını
    kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin.
    Et
    suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç,
    bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin. Et
    yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 -1,5 saat
    pişirin. (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su
    ekleyebilirsiniz.)
    Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın.

      Forum Saati Perş. Mayıs 09, 2024 5:22 pm