Çardak Kebabı (4 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çardak Kebabı (4 Kişilik)

Aşağa gitmek

Çardak Kebabı (4 Kişilik) Empty Çardak Kebabı (4 Kişilik)

Mesaj  AsiRuH Perş. Kas. 13, 2008 11:46 pm

Çardak Kebabı (4 Kişilik) Ymk_223
Malzemeler
1/2 kg. Kuşbaşı Kuzu Eti
2 Baş Soğan
4 Diş Sarmısak
2 Domates
3 Sivribiber
2/3 Su Bardağı Süt
5 Çorba Kaşığı Un
1 Yumurta
Tuz, Karabiber
Kekik
1 Dilim Taze Kaşar
Ketçap ya da Salça



Yemeğin Tarifi

Öncelıkle kuşbaşı kuzu etini; soğan, sarmısak, domates, biber ile su,
tuz ve yağını ekleyerek pişirin. Pişen etleri süzerek başka bir kaba
alın ve kekikleyin.
Unu,
yumurtayı ve sütü iyice çırpın. Un topakları kalmamasına dikkat edin.
Krep hamurundan bir kepçe alarak az yağlanmış teflon tavada 3 dakika
bir tarafını, 3 dakika diğer tarafını olmak üzere pişirin. Tarifler
dört kişilik verildiğinden 4 krep yeterli olacaktır.
Krebi bir
kaseye koyarak pişen etleri içine yerleştirin. Kasenin dışında kalan
krep hamuruyla ağzını kaptın. Kaseyi ters çevirerek tepsiye yerleştirin.
Kreplerin
üzerine krep bohçasının büyüklüğünde bir dilim taze kaşar koyun.
Peynirin üzerine bir miktar salça ya da ketçap koyarak 150 derece
fırında peynir eriyene kadar pişirin.
AsiRuH
AsiRuH
yönetici
yönetici

Erkek
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz