Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmek • Temanın fişine geri dönmek
Çardak Kebabı (4 Kişilik)
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Çardak Kebabı (4 Kişilik)
Malzemeler
1/2 kg. Kuşbaşı Kuzu Eti
2 Baş Soğan
4 Diş Sarmısak
2 Domates
3 Sivribiber
2/3 Su Bardağı Süt
5 Çorba Kaşığı Un
1 Yumurta
Tuz, Karabiber
Kekik
1 Dilim Taze Kaşar
Ketçap ya da Salça
Yemeğin Tarifi
Öncelıkle kuşbaşı kuzu etini; soğan, sarmısak, domates, biber ile su,
tuz ve yağını ekleyerek pişirin. Pişen etleri süzerek başka bir kaba
alın ve kekikleyin.
Unu,
yumurtayı ve sütü iyice çırpın. Un topakları kalmamasına dikkat edin.
Krep hamurundan bir kepçe alarak az yağlanmış teflon tavada 3 dakika
bir tarafını, 3 dakika diğer tarafını olmak üzere pişirin. Tarifler
dört kişilik verildiğinden 4 krep yeterli olacaktır.
Krebi bir
kaseye koyarak pişen etleri içine yerleştirin. Kasenin dışında kalan
krep hamuruyla ağzını kaptın. Kaseyi ters çevirerek tepsiye yerleştirin.
Kreplerin
üzerine krep bohçasının büyüklüğünde bir dilim taze kaşar koyun.
Peynirin üzerine bir miktar salça ya da ketçap koyarak 150 derece
fırında peynir eriyene kadar pişirin.
AsiRuH- yönetici
-
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08
Similar topics
» Çeltik Kebabı (1 Kişilik)
» Gelin Kebabı (4 Kişilik)
» Bonfile Kebabı (4 Kişilik)
» Enginarlı Yuva Kebabı (4 Kişilik)
» Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)
» Gelin Kebabı (4 Kişilik)
» Bonfile Kebabı (4 Kişilik)
» Enginarlı Yuva Kebabı (4 Kişilik)
» Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz