Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)

Aşağa gitmek

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Empty Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)

Mesaj  AsiRuH Perş. Kas. 13, 2008 11:35 pm

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Ymk_37
Malzemeler
1 kg. kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr. sultani
bezelye
Tuz, karabiber
Kırmızı pul biber
1/2 demet dereotu



Yemeğin Tarifi

Eti yıkayıp bir tencereye koyun. Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun.
Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin. Tencerenin kapağını
kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin.
Et
suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç,
bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin. Et
yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 -1,5 saat
pişirin. (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su
ekleyebilirsiniz.)
Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın.
AsiRuH
AsiRuH
yönetici
yönetici

Erkek
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz