Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmek • Temanın fişine geri dönmek
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)
Malzemeler
1 kg. kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr. sultani
bezelye
Tuz, karabiber
Kırmızı pul biber
1/2 demet dereotu
Yemeğin Tarifi
Eti yıkayıp bir tencereye koyun. Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun.
Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin. Tencerenin kapağını
kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin.
Et
suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç,
bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin. Et
yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 -1,5 saat
pişirin. (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su
ekleyebilirsiniz.)
Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın.
AsiRuH- yönetici
-
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08
Similar topics
» Bahçıvan Kebabı
» Çardak Kebabı (4 Kişilik)
» Çeltik Kebabı (1 Kişilik)
» Gelin Kebabı (4 Kişilik)
» Bonfile Kebabı (4 Kişilik)
» Çardak Kebabı (4 Kişilik)
» Çeltik Kebabı (1 Kişilik)
» Gelin Kebabı (4 Kişilik)
» Bonfile Kebabı (4 Kişilik)
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz