Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)

Aşağa gitmek

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Empty Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)

Mesaj  AsiRuH Perş. Kas. 13, 2008 11:30 pm

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Ymk_47
Malzemeler
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ



Yemeğin Tarifi

öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın.
Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba
kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı
salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye
aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.
Başka
bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık
soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş
çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları
suyu çekene dek kavurun.
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin
pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım
kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.
AsiRuH
AsiRuH
yönetici
yönetici

Erkek
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz