Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.talk4her

müzik dinle klip izle indir resim google yetkinforum video download youtube islamiyet ilahi


Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

AsiRuH

AsiRuH
yönetici
yönetici

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Ymk_37
Malzemeler
1 kg. kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr. sultani
bezelye
Tuz, karabiber
Kırmızı pul biber
1/2 demet dereotu



Yemeğin Tarifi

Eti yıkayıp bir tencereye koyun. Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun.
Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin. Tencerenin kapağını
kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin.
Et
suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç,
bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin. Et
yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 -1,5 saat
pişirin. (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su
ekleyebilirsiniz.)
Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz