Bu Baharda |
Ne yaşadımsa, ne gördümse Öyle bir hikaye baştan sona Anlamı yok sözün kitabı yok gönlün Ben aşka divane, baştan sona Durdurun dünya yaşanmaz olursa Sebebi belki eski hatıralardır Bilirmisin hayat aşktan ibaret Duydum unutmuş beni kopsun kıyamet Bir bilen olurmu dersin Bir gören olursa gelsin Kim inkar ederki yasanmaz aşklar sonbaharda Birtanem sonumda gelsin Allahım korur mu dersin Ne gelirse gelsin başıma senden bu bahar da.... ya sen ya hiç Sus soru sorma Sarıl yalnızca susadım sana Sus utanıyorum itiraflardan Ama mecburum sana Sus beni yorma Olmadı işte sen olmayınca Sus benle oynama Söylemek çok zor ama mecburum sana Neden tanrım Bu yürek sana yanar İstersen deli de Ya sen ya hiç işte o kadar Ya sen ya hiç bana aşkın lazım Ya sen ya hiç beni anla canım Ya sen ya hiç gel öldür razıyım Ya sen ya hiç sensiz anlamsızım Ya sen ya hiç bana aşkın lazım Vazgeçmem senden öyle inatçıyım biri var Bir hayaldin öncesinde,adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de,sen bitmedin bak içimde.. Bunu senden beklemezdim.. (Biri var!) Hangi yalan ,hangi sebep.. Cevabın yok,bitti demek.. Belki de ben senin korkularındım.. Zorundayım,zorundasın.. Hangi yolun sonundasın.. Belki de sakladığın bir şey var.. Biri varsa aramızda Çığlıklarım yalnızlığa Bu ayrılık akşamında.. Gözyaşıma boğuldu dünya.. Sorma bana sensizliği.. Sorma bana gücün yoksa.. Gelen aynı giden aynı Bırak beni yalnızlığıma.. satmışım Aşkım servetim Al senin olsun Sevdiğimizi cümle alem duysun Güvendiğim dağlara kar yağmaz artık Ya sen ya hiç sevgilim benimsin artık Ağlayamam ki devrilen yıllara Bırak kendini akıp giden zamana Önceleri belki bir masum kedi Beş yarim var şimdi biribirinden deli Satmışım bu dünyanın Anasını babasını umrumda değil Yakmışım bu dünyanın Romasını parasını umrumda değil |
ben deniz...
AsiRuH- yönetici
İş/meslek : xxxxx
- Post n°1