Malzemeler
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı
rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de
küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salçayı
da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar
pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak
servis yapın.