Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


müzik dinle klip izle indir resim google yetkinforum video download youtube islamiyet ilahi
 
AnasayfaLatest imageschatboxBuğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) ReportGiriş yapKayıt Ol

 

 Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
AsiRuH
yönetici
yönetici
AsiRuH


Erkek
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08

Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) Empty
MesajKonu: Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)   Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) I_icon_minitimePaz Ekim 12, 2008 11:45 pm

Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik) Ymk_178
Malzemeler
4 su bardağı su
1 adet haşlanmış kuzu gerdanı ve suyu
200 gram aşurelik buğday
1 kase yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızıbiber Tuz



Yemeğin Tarifi

Tencerede 4 su bardağı suyla kuzu gerdanını 60-70 dakika pişirin. Suyu
bir tencereye süzün. Akşamdan ıslanmış ve yıkanmış aşurelik buğdayı
ilave edin. 30-35 dakika pişirin. Önceden pişirdiğiniz kuzu gerdanının
etini ayıklayıp, incecik didin. Kaynamakta olan karışıma ekleyin.
Yoğurt
ve yumurtayı çırpın. Hafifçe sulandırarak karışıma ekleyin. Haşlayıp,
kibrit şeklinde doğradığınız havuçları da tencereye alın. Ayrı bir
tavada tereyağını eritin. Kıyılmış domatesleri ekleyin. 3-4 dakika
kavurup, kırmızıbiberi ekleyin. Bu karışımı da çorbaya ekleyin. Tuzunu
ayarlayarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Güveçte Buğday Çorbası
» Kış Çorbası (6 Kişilik)
» Aş Çorbası (4 Kişilik)
» Düğün Çorbası (4 Kişilik)
» Kulak Çorbası (10 Kişilik)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: