.talk4her

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.talk4her

müzik dinle klip izle indir resim google yetkinforum video download youtube islamiyet ilahi


    Balık Buğulama (2 Kişilik)

    AsiRuH
    AsiRuH
    yönetici
    yönetici


    Erkek
    mesaj sayısı : 9861
    Yaş : 36
    İş/meslek : xxxxx
    Kayıt tarihi : 27/09/08

    Balık Buğulama (2 Kişilik) Empty Balık Buğulama (2 Kişilik)

    Mesaj  AsiRuH Perş. Kas. 13, 2008 11:24 pm

    Balık Buğulama (2 Kişilik) Ymk_86
    Malzemeler
    1 adet beyaz etli balık
    1 buçuk su bardağı domates suyu
    1 su bardağı su
    2 adet defne yaprağı
    2 diş sarımsak
    1 adet soğan
    3 çay kaşığı sıvı yağ
    1 çorba kaşığı un
    1 çay kaşığı karabiber
    1 çay kaşığı kırmızıbiber
    1 dilim limon
    1 çorba kaşığı soya sosu
    Tuz



    Yemeğin Tarifi

    Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin. Geniş bir
    tencereye alın. 1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı suyu
    tencereye dökün. 2 adet defne yaprağını tencereye ekleyin. 2 diş
    sarımsağı dövün.
    Soğanı
    yemeklik doğrayın. Sıvı yağla birlikte tencereye alın. 1 dilim limon,
    soya sosu, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve yeterli
    miktarda tuz ilave edin. Tenceredeki su kaynayınca, üzerine 1 çorba
    kaşığı unu yavaş yavaş serpin. Topaklaşmaması için kaşıkla iyice
    karıştırın. Bu şekilde 5-10 dakika daha kaynatın.
    Daha sonra çukur
    bir servis tabağına alın. Dilerseniz üzerine bir miktar baharat ve ince
    kıyılmış dereotu ekleyip sıcak şekilde servis yapın.

      Forum Saati Paz Haz. 02, 2024 9:02 pm