Balık Köftesi (2) (4 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


müzik dinle klip izle indir resim google yetkinforum video download youtube islamiyet ilahi
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  chatbox  Balık Köftesi (2) (4 Kişilik) Report  Giriş yapGiriş yap  Kayıt OlKayıt Ol  

 

 Balık Köftesi (2) (4 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
AsiRuH
yönetici
yönetici
AsiRuH


Erkek
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08

Balık Köftesi (2) (4 Kişilik) Empty
MesajKonu: Balık Köftesi (2) (4 Kişilik)   Balık Köftesi (2) (4 Kişilik) EmptyPerş. Kas. 13, 2008 11:27 pm

Balık Köftesi (2) (4 Kişilik) Ymk_93
Malzemeler
250 gram beyaz etli balık
2 dilim ekmek
1 adet yumurta
1 adet soğan
Köfte baharı
Dilediğiniz miktarda tuz
1 su bardağı aycicek yağı
Yarım demet maydanoz
1 adet yaprakları ayrılmış marul



Yemeğin Tarifi

Ön hazırlık olarak, 250 aram balığı haşlayın. Sudan aldıktan sonra,
ayıklayın. Derin bir kaba 2 dilim ekmeği ufalayın, 1 adet yumurta, 1
adet rendelenmiş soğanı da kaba alıp, malzemeleri yoğurun.
Köfte
baharı ve dilediğiniz kadar tuz ekleyin. Yoğurmaya devam edin.
Hazırladığınız köfte hamurundan küçük parçalar koparıp, elinizle köfte
sekli verin, 1 su bardağı Bizim aycicek yağını tavada kızdırın.
Balık
köftelerini yağa atıp masayla çevirerek kızartın. Tüm köfteleri
kızartınca, servis tabağına marul yapraklarını dizin. Üzerine köfteleri
yerleştirin. Maydanoz ve dilerseniz limon dilimleriyle servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Balık Köftesi (2) (4 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Balık Köftesi
» Ispanak Köftesi (4 Kişilik)
» Gökkuşağı Köftesi (6 Kişilik)
» Balık Buğulama (2 Kişilik)
» Balık Çorbası (6 Kişilik)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: