Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

.talk4her
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


müzik dinle klip izle indir resim google yetkinforum video download youtube islamiyet ilahi
 
AnasayfaLatest imageschatboxAioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) ReportGiriş yapKayıt Ol

 

 Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
AsiRuH
yönetici
yönetici
AsiRuH


Erkek
mesaj sayısı : 9861
Yaş : 36
İş/meslek : xxxxx
Kayıt tarihi : 27/09/08

Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) Empty
MesajKonu: Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik)   Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) I_icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 10:06 pm

Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) Ymk_7
Malzemeler
1 1/2 su bardağı mayonez
2 diş sarmısak dövülmüş
2/5 su bardağı zeytinyağı
5 orta boy uskumru
1/2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı un
2 çorba kaşığı margarin
1 limon (süsleme için)
1 demet maydanoz (süsleme için)



Yemeğin Tarifi


Izgarayı yakıp, zeytinyağı ile iyice yağlayın.
Önce
aioli sosu hazırlayın. Bunun için dövülmüş sarımsakla mayonezi bir
telle iyi karıştırın. Daha iyi bir yöntem olarak mayonez yapmaya
başlarken karıştıma kabına yumurta sarısı, hardal, sirke koyduğunuzda
dövülmüş sarmısağı da ilave edin. Sonra tıpkı mayonez yapılır gibi
zeytinyağını bir sicim gibi akıtarak bu malzemeye yedirin.
Balıkları
temizleyip, kanı tamamen gidinceye kadar yıkadıktan sonra süzülmeye
bırakın. Unu, balıkları alacak büyüklükte bir kaba eleyin. Balıkların
her iki yanını hafifçe tuzlayın. Yine her iki yanını una bulayıp,
silkeleyerek fazla unlarını atın.
Unlanmış balıkları ızgaranın
üzerine yerleştirin. Üzerlerine kalan zeytinyağını arasıra bir fırça
ile sürerek bir kere çevirip her iki yanını da renk alıncaya kadar
yaklaşık 6-7 dakika pişirin.
Margarini bir kapta eritin. Izgara
edilmiş uskumrular üzerine eritilmiş margarini bir fırça ile sürün.
Uskumruları dilerseniz limon, maydanozla süsleyip, yanında aioli sosla,
sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)
» Domates Soslu Çorba (8-10 Kişilik)
» Çökertme (4 Kişilik)
» Muammara (4 Kişilik)
» Nuraniye (4 Kişilik)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
.talk4her :: kadınca :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: